Kerstmis in De Ontmoeting

Hieronder kunt u zien wat voor lekkers we met Kerst in 2018 geserveerd hebben.
Voor het tweede jaar op rij hebben we in 2018 moeten constateren dat mensen wel op tijd reserveren maar dan toch besluiten om, zonder af te bellen, niet te komen. Hierdoor hebben we veel mensen moeten teleurstellen om dat er geen plaats meer was.  Daarom hebben we besloten dat we in 2019 met Kerstmis alleen nog reserveringen accepteren als vooraf het diner is aanbetaald. Hierbij gelden vanzelfsprekend ook annuleringsvoorwaarden, zodat u wel nog kunt afzeggen mocht u dat willen.

Annuleringsvoorwaarden
Tot 1 december 2019 kunt u kosteloos annuleren
Van 1 december 2019 tot 11 december 2019 retourneren wij bij annulering 50% van het aanbetaalde bedrag
Van 11 december 2019 tot 18 december 2019 retourneren wij bij annulering 25% van het aanbetaalde bedrag
Van 18 december 2019 tot en met 26 december retourneren wij bij annulering of no show 0% van het aanbetaalde bedrag

Ons Kerstmenu van 2018
€ 37,50 p.p.

Ons sfeervolle buffet bestaat uit koude gerechten en de lekker warme gerechtjes komen gaandeweg het diner rechtstreeks uit de keuken. Tot slot hebben we een lekker dessertbuffet voor u met allemaal kleine toetjes, zodat u optimaal kunt genieten en uw eigen Grand Dessert kunt samenstellen.

Buffetgerechten
Verse hele zalm uit de oven met een frisse dillesaus
Spinaziesalade met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, vers gekookt ei en een romige komijndressing
Caprese met zintomaatjes en verse basilicum
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en een balsamico-aardbeiendressing
Gerookte forel met een huisgemaakte mangochutney en bieslook
Perensalade met venkelzaad, hazelnoten, uitgebakken pancetta en cottage cheese-feta-bieslook topping
Diverse hammen, kazen, noten, druiven en droge worsten

Warme gerechten
Risotto
met gorgonzola en verse basilicum
Pulled lamb met hummus, granaatappelpitjes en verse munt in een maïstortilla bakje
Kipspiesjes gemarineerd in kokos-kerrie-koriander met zoet-zure komkommer en huisgemaakte koude satésaus
Gamba’s in een kokoscurrymarinade
Gefrituurde aardappelpartjes met schil met een romige rucolamayonaise
Pangasiusfilet uit de oven met een sinaasappel-dille-mosterdsaus
Ovengeroosterde pompoen en spruitjes met ccranberries, pecannoten en maple syrup

Dessertbuffet
Chocoladetaart
van amandelmeel, pure chocolade en frambozen
Meringue met een Ontmoet-je-toetje
 vulling en vers fruit
Lemon Curd Trifle
Huisgemaakte Chocolademousse met slagroom
Huisgemaakte Witte chocolademousse met orochata 43 en karamelpopcorn