Menukaart

Albondigas
Lamsgehaktballetjes, pikante tomatensaus, parmezaan

Aubergines
gemarineerd en gegrild met geitenkaas, gerookte amandelen en selderijblad

Bospaddestoelen-salade
Rucola met gewokte bospaddestoelen, knolselderij en een truffelmayonaise

Brood met alioli 
Dagelijks versgebakken brood (De broodmixen en de alioli zijn ook te koop voor thuis!)

Camembert uit de oven
Warme camembert met verse druiven, dadelstroop en walnoot

Carpacciobol 
Rundercarpaccio, rucola, parmezaan, pijnboompitten en huisgemaakte pesto

Champignons in knoflookroomsaus 
Champignons, room, knoflook en peterselie

Eendenborstfilet
Met huisgemaakte aardbeienchutney

Gerookte forel
met huisgemaakte rabarberchutney en bieslook

Gamba’s
In een kokoscurrymarinade met hazelnootolie en gember

Geitenkaastruffels 
Geitenkaas, munt, sesamzaad en gehakte amandelen en cranberries

Gehaktbrood met Ontmoetingsmosterd
Rundergehakt, sambal, spek, peterselie, paprika en huisgemaakte hot & sweet mosterd van kaboche pompoen

Gnocchi met venkelsaus
Huisgemaakte gnocchi met een venkelsaus met o.a. verse worst, verse venkel, knoflook en ui

Groene asperges uit de oven
Met Parmezaanse kaas en balsamico dressing 

Healthy Choice
Rode kool, bospeen, ananas, munt en een mukoko-pesto

Kibbeh 
Arabische hartige taart met deeg van aardappel en quinoa en een vulling van rundergehakt met abrikoosjes, vadouvan en pijnboompitjes, aangevuld met een frisse tzatziki

Kipkluifjes 
Mini kip drumstickjes in de marinade van Irmgard Rensen. Dank!

Kipspiesjes met satésaus
Kip gemarineerd in kokosmelk met kerrie en koriander, vergezeld van een huisgemaakte koude satésaus

“Lasagna” van tongfilet
Tongfilet, verse spinazie, huisgemaakte pesto, uit de oven

Maïskolven met agaveboter

Maxi Sjips met rucolamayonaise
Vers gefrituurde grote chips met een huisgemaakte rucolamayonaise

Mixed Grill
Lamsspies, varkenshaasspies en kalkoenspies in verschillende marinades

Nacho’s op zijn Mexicaans
Maïs-chips, crème fraîche, tomaat, jalapeño’s, oude kaas, rode ui en verse koriander

Olijven
Huisgemarineerd

Ontmoetingspizza’tje 
Met crème fraîche, geroosterde knolselderij, bospaddestoelen, rode ui

Ossehaaspuntjes in calvadossaus 
Ossehaas, sesamolie, calvados, tijm, honing, ketjap

Pappadum met salade 
Indiase pappadum met rucola, cherrytomaatjes, walnoot, geitenbrie en een vinaigrette met biologische agavesiroop en verse citroen

Patatas Bravas
Gefrituurde aardappelpartjes met Bravassaus

Lenterisotto
Romige risotto met witte asperges en zeekraal

Spinaziesalade
Verse bladspinazie met een frisse yoghurt-komijndressing, pijnboompitjes en een gekookt Betuws eitje

Panga uit de oven
Gemarineerd in verse jus d’orange met een sinaasappel-mosterdsaus

Zomersalade
Rucola met feta, watermeloen, zwarte olijven en een cranberry-vinaigrette

TOETJES

Chocoladetaart (lactosevrij)
Chocoladetaart met een bodem van amandelmeel en een vulling van kokosmelk, frambozen en pure chocolade

Lemon Curd Trifle
Roomkaas-slagroom-lemon curd mousse met laagjes van chocolade digestives

Witte chocolademousse

Aardbeientrifle 
Een heerlijk gelaagd dessert met slagroom-mascarpone en verse aardbeien

Watermeloenpizza
Met een topping van kiwi, bosbessen, aardbeien, munt en slagroom-mascarpone

Crème Brûllée
Groot en klein verkrijgbaar

Sgroppino
Hèt goddelijkste Italiaanse dessert van citroensorbet-ijs, vanille-ijs, prosecco en wodka

Sorbetijs
Diverse smaken beschikbaar