Menukaart

Albondigas
Lamsgehaktballetjes, pikante tomatensaus, parmezaan

Bief salade 
Mesclun, bosbessen, biefreepjes en een honingmosterddressing

Brood met alioli 
Dagelijks versgebakken brood (De broodmixen en de alioli zijn ook te koop voor thuis!)

Camembert uit de oven
Warme camembert met verse rode druiven, dadelstroop en walnoot

Carpacciobol 
Rundercarpaccio, rucola, parmezaan, pijnboompitten en huisgemaakte pesto

Champignons in knoflookroomsaus 
Champignons, room, knoflook en peterselie

Eendenborstfilet
Met huisgemaakte aardbeienchutney

Gamba’s
In een kokoscurrymarinade met hazelnootolie en gember

Geitenkaastruffels 
Geitenkaas, munt, sesamzaad en gehakte amandelen en cranberries

Gehaktbrood met Pompoen-mosterd
Rundergehakt, sambal, spek, peterselie, paprika en huisgemaakte hot & sweet mosterd van kaboche pompoen

Groene asperges uit de oven
Met Parmezaanse kaas en balsamico dressing 

Herfstsalade
Rucola met gewokte bospaddestoelen en een truffelmayonaise

Kerrievis uit de oven
Witvis met prei, kerrieuitjes, crème fraîche en oude kaas

Kibbeh 
Arabische hartige taart met deeg van aardappel en quinoa en een vulling van rundergehakt met abrikoosjes, vadouvan en verse koriander, aangevuld met een frisse tzatziki

Kipkluifjes 
Mini kip drumstickjes in de marinade van Irmgard Rensen. Dank!

Kipspiesjes met satésaus
Kip gemarineerd in kokosmelk met kerrie en koriander, vergezeld van een huisgemaakte satésaus

Koolraapfritters
Pannenkoekjes van koolraap en aardappel met een cashewkruidenboter

Lamsvlees 
gekruid met ras-el-hanout samen met geroosterde spruitjes en pompoen, cranberry’s en pecannoten en een vleugje maple syrup

“Lasagna” van tongfilet
Tongfilet, verse spinazie, huisgemaakte pesto, uit de oven

Maïskolven met agaveboter

Makreel met bloemkool-couscous
Gerookte makreel met een couscous van bloemkool, met tuinerwtjes, ui en waspeen en een soja-gemberdressing

Maxi Sjips met rucolamayonaise
Vers gefrituurde grote chips met een huisgemaakte rucolamayonaise

Mixed Grill
Lamsspies, varkenshaasspies en kalkoenspies

Nacho’s op zijn Mexicaans
Maïs-chips, crème fraîche, tomaat, jalapeño’s, oude kaas, rode ui en verse koriander

Olijven
Huisgemarineerd

Ontmoetingspizza’tje 
Met mozzarella, verse vijgen, serranoham en balsamicoglaze

Ossehaaspuntjes in calvadossaus 
Ossehaas, sesamolie, calvados, tijm, honing, ketjap

Patatas Bravas
Gefrituurde aardappelpartjes met Bravassaus

Risotto Double Orange
Romige risotto gegaard in wortelsap met geroosterde pompoen, chilipepertje en steranijs

Pappadum met salade 
Indiase pappadum met rucola, cherrytomaatjes, walnoot, geitenbrie en een vinaigrette met biologische agavesiroop en verse citroen

Quinoa met rode mul uit de oven
Biologische quinoa met abrikoosjes, sinaasappel, selderij, knoflook en zonnebloempitjes

Wintersalade
met geroosterde bataat, witte kaas, cherryomaatjes, bosui, pompoenpitjes, groene linzen en radicchio

Witvis uit de oven
Met geroosterde rode paprika en groene olijvensalsa