Op 27 april as start de Ontmoeting met de lunch. Na 27 april is de lunch van vrijdag t/m zondag vanaf 12-15u.

De Ontmoeting heeft een nieuwe chocolade frambozentaart op de kaart. Net als alle gerechten natuurlijk ook 100% glutenvrij

  
De Ontmoeting is het oudste tapasrestaurant van Nijmegen. Steeds vernieuwend, iedere keer weer verrassend. De Ontmoeting heeft sinds 4 september 2015 de gehele menukaart 100% glutenvrij. Het brood wordt sindsdien zelf dagelijks vers gebakken. Onze menukaart heeft meer dan 30 kleine gerechtjes. Een keuze van 3 gerechtjes per persoon geeft een volledige maaltijd. 

De Ontmoeting biedt ook de mogelijkheid om kennis te maken met een groot deel van de kaart middels de tapasproeverij. De tapasproeverij heeft 15 gerechtjes voor € 15,- pp.
Nadat de Ontmoeting de hele menukaart glutenvrij heeft (als 1e restaurant in Nederland) is inmiddels ook 2/3 van de gerechten lactose vrij
De Ontmoeting heeft bijna de gehele menukaart glutenvrij. De vraag naar glutenvrije producten is de laatste tijd sterk toegenomen en daar wordt nu op ingespeeld.

Ivm de 4-daagse (Zomerfeesten) is de Ontmoeting de gehele week open vanaf 14u. Naast onze gebruikelijke tapas hebben nu ook bitterballen en kroketten.  

Nieuw: Borrelen bij de Ontmoeting. Een perfecte combinatie: drankje met onze tapas!

De Ontmoeting verzorgt al ruim 12 jaar tapascateringen op maat. De cateringen worden op locatie klaargemaakt en het personeel blijft er bij om aan te vullen net zolang het nodig is. De cateringen worden compleet verzorgt, inclusief bestek, servies en servetten. Desgewenst is er zelfs een mobiele tap beschikbaar. Na afloop wordt alles direct opgeruimd. 

 

De Ontmoeting heeft een tapasproeverij bestaande uit 15 gerechtjes voor € 15,- pp.

IMG_5621.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *