De Ontmoeting is sinds 1 janauari jl gestart met het afhalen van onze tapas. Dat kan tijdens de openingstijden van de Ontmoeting tussen 17-18u. Het gaat hierbij om een deel van de menukaart omdat niet alle gerechtjes zich hiervoor lenen.  De tapasproeverij kan niet afgehaald worden.

 

20 thoughts on “Afhalen.

 1. Hebben jullie iets van een onbeperkt tapa’s arrangement/menu voor een bepaald bedrag?
  Of alleen de tapasproeverij voor 15,- ?

  Grs Melissa

  • Op dit moment hebben wij alleen de tapasproeverij voor de € 15,- pp. We hebben nog geen onbeperkt tapas, dat gaat binnenkort wel komen. Als je wilt mag je dat wel als proef komen uit proberen. Laat t maar weten!

 2. Wat fijn dat er een glutenvrij restaurant is in mijn nijmegen!!! Ik kom binnenkort . Echter, ik zie op de kaart als laatstegerecht staan couscous. Daar zitten gluten in. Hoe kan dat?
  Met vriendelijk egroet,
  Hilda

  • Hilda, het is een oude kaart die je gezien hebt, ik zal de nieuwe er op laten zetten. De couscous is van de kaart af, de couscous die we hadden was wel glutenvrij.

 3. Geweldig, 100% glutenvrij. Omdat ik ook echt 100% glutenvrij moet eten vraag ik me af hoe jullie omgaan met het bewaren en serveren van het brood dat ik op de menukaart tegenkom, en of de blini’s van glutenvrij meel zijn gemaakt. Gebruiken jullie tarwezetmeel?
  ps: sorry voor deze vragen, maar voor wie om medische redenen glutenvrij moet eten komt het echt heel nauw, vandaar!

 4. Hallo, ik stond vandaag (21 mei) om 14:00 voor jullie restaurant omdat ik dacht dat er lunch is tot 15:00 maar jullie waren gesloten. Is er dus niet altijd lunch van vrijdag tot zondag? Ik vond het wel heel jammer!

  • Jawel, onze lunch is van vrijdag t/m zondag van 11u tot 15u. Excuses voor zondag, door een onvoorzien probleem was de Ontmoeting op dat moment even onbemensd.

 5. Ik zou graag eens iets bij jullie bestellen via thuisbezorgd.nl maar om een of andere reden veranderen de dagen dat jullie hier bezorgen steeds. Toen ik donderdag keek zouden jullie bezorgen in het weekend, maar toen ik in het weekend wilde bestellen waren jullie toch ineens gesloten. En nu kijk ik maandag en nu bezorgen jullie wel in het weekend! Beetje verwarrend.

  • Ja dat kan je wel stellen ja. We hebben de bezorging bij Thuisbezorgd even tijdelijk stopgezet ivm de vakantieperiode. Ik heb echter niet gekeken hoe zij dat op hun site gezet hebben. Excuses

 6. Hoe kan ik Tapas bestellen? En voor welke tijd moeten jullie de bestelling binnen hebben?
  Daarnaast is jullie menu kaart niet goed te lezen en inzoomen werkt helaas ook niet wordt alles onscherp.

 7. Ik lees dat er een mogelijkheid bestaat voor het afhalen van tapas. Geldt dat ook voor het glutenvrije brood. Ik zou graag op een zondag in december 10 glutenvrije verse broden willen komen afhalen. Is dat mogelijk? Zo ja, wat zijn daar de kosten van?

  • Ja, afhalen is mogelijk. We bakken het brood op bestelling. De broden kosten € 3,75 per stuk. Om er 10 op 1 dag te bakken kan alleen als ze laat in de
   Middag afgehaald worden.

 8. Ik lees dat ik ook tapas kan afhalen. Klopt dit dat ik van de hele menukaart kan bestellen?
  Hoeveel gerechten raad u aan voor twee personen?

  Groet Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *